Ontspannen Netwerken

Business & Pleasure

activiteiten in suriname

pleasure

Ontspanning tijdens jouw zakenreis

Wij bieden je exclusieve locaties.

Onze accommodaties en restaurants bieden je de beste voorwaarden dat jouw evenement een succes wordt. Jouw klanten, gasten en medewerkers worden door jouw keuze blijvend gemotiveerd en geïnspireerd door onze unieke attracties en onvergetelijke jungletours.

wij bieden je belevenisvolle programma’s

Je medewerkers of klanten beter leren kennen.

Dit werkt beter buiten de context van kantoor, computer en telefoneren. Onze activiteiten vormen een effectieve manier om de samenwerking binnen teams of een zakenpartner een boost te geven. Door even helemaal buiten de comfortzone te stappen en los te komen van de dagelijkse werkzaamheden leren collega’s elkaar op een andere manier kennen.

Schept vertrouwen tussen je bedrijf en je klanten

Wat wil je als bedrijf en met je klanten bereiken?

Ons aanbod hangt af van het doel dat je voor ogen hebt en in wat voor een setting je deze tot uiting wilt laten komen. Bied je een galadiner aan of een barbecue aan de rand van een waterval? Wordt het een excursie of toch liever een sportieve activiteit. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze die bij jouw bedrijf en jouw doelstelling past.

Tijd voor ontspanning

Golfclub Paramaribo

De golfbaan heeft, inclusief dubbele tee-boxen en enkele extra greens, 12 holes. Het terrein heeft een oppervlakte van 18 hectare en met een par van 69 beleef je een heerlijk dagje op de green. De greens zijn over het algemeen klein, in veel gevallen omgeven door bunkers en omhoog geduwd met een aantal contouren die het putten uitdagend maken.

De fairways worden uitgelijnd door bomen en ruwe gebieden. Ondanks zijn korte lengte biedt de golfbaan de mogelijkheid om alle clubs in je tas te gebruiken.

Wij bieden je belevenis volle programma’s

Netwerkborrels in Suriname

Relaxed en ontspannen zakendoen in Suriname.

Een netwerkborrel verbindt en versterkt ondernemers en bedrijven uit Suriname en Nederland met elkaar. Het schept Internationalisering, kansen worden benut en handelsmissies verlopen succesvol.

We verrassen je graag

Neem vrijblijvend contact op

Mailen

.

Mail ons naar

info@exotischereizensuriname.nl

.

Mail ons voor een vrijblijvende offerte. 

Bellen

.

Bereik ons op

06-2298 1778

.

Bel +31 10 5222 359 voor een toelichting.

Bel +597 7555 235 voor een toelichting.