Vakantie naar Suriname

Individuele rondreis Suriname

Kijk jij liever verder dan West- of Midden-Europa? Dan is een rondreis door Suriname de beste keuze! De echte reiziger gaat op zoek naar andere culturen. Suriname ligt buiten de ‘westerse wereld’, waardoor je in contact komt met andere gebruiken. Dat maakt jouw reis extra interessant.

Door het ontbreken van massatoerisme kost het je tijdens de rondreis amper moeite om je alleen op de wereld te voelen.

Suriname rondreis op maat

Rondreis Suriname op maat

Bij de individuele Suriname reizen gaan we uit van een of meerdere personen waarvoor de reis geheel op maat en in overleg met jou gemaakt wordt. De individuele reizen kenmerken zich door de persoonlijke voorkeur en het grote aanbod aan keuze mogelijkheden. Dit zijn de;

  • Jungletours
  • Individuele reizen
  • Themareizen

De samengestelde reis die jij uiteindelijk kiest is toegespitst op jouw specifieke wens, behoeften en eisen.

Speciaal voor jouw en je eventuele reisgenoten hebben wij hieronder vier bijzondere reizen samengesteld waarbij je dwars door Suriname van het ene hoogtepunt naar het andere hoogtepunt reist. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken uit het aantal dagen.

10 daagse rondreis Suriname

Deze voert je langs de bezienswaardigheden van de stad Paramaribo met de historische binnenstad uit het koloniaal verleden. In de monding van de Surinamerivier ga je dolfijnen spotten, tijdens de plantagetour bezichtig je de oude suiker en koffieplantages in het district Commewijne. Op weg naar het kloppend hart van de amazone breng je een bezoek aan de Brownsberg met haar watervallen en uitzicht over het Brokopondostuwmeer. Over het meer vaar je tussen de duizenden mysterieuze boomstammen die nog trots overeind staan. Je trekt verder de jungle in om kennis te maken met het oerwoud, de bewoners van de jungle, hun cultuur en hun leefgemeenschap.

14 daagse rondreis Suriname

In Paramaribo bezichtig je de historische binnenstad. In de monding van de Surinamerivier ga je dolfijnen spotten, tijdens de plantagetour bezichtig je de oude suiker en koffieplantages. Op Galibi zie je de reusachtige zeeschildpadden eieren leggen op het strand en breng je in Saint-Laurent, Frans Guyana, een bezoek aan de beruchtste gevangenis van Frankrijk. In de amazone breng je een bezoek aan de Brownsberg met haar watervallen en uitzicht over het Brokopondostuwmeer waarover je uiteraard ook een boottocht maakt. Je trekt verder de jungle in om kennis te maken met het oerwoud, de bewoners van de jungle, hun cultuur en hun leefgemeenschap.

18 daagse rondreis Suriname

In Paramaribo bezichtig je de historische binnenstad. Je gaat dolfijnen spotten In de Surinamerivier, je bezichtigt de oude suiker en koffieplantages. Op Galibi zie je reusachtige zeeschildpadden eieren leggen. in Saint-Laurent bezoek je de beruchtste gevangenis van Frankrijk. In de amazone breng je een bezoek aan de Brownsberg en watervallen. Je maakt een boottocht over het stuwmeer. Je trekt de jungle in om kennis te maken met het oerwoud, de bewoners van de jungle, hun cultuur en hun leefgemeenschap. Je bezoekt het rijst district Nickerie en Bigi Pan. Op Bigi Pan strijken jaarlijks miljoenen vogels neer om te overwinteren waaronder de bijzondere rode ibis.

24 daagse rondreis Suriname

In Paramaribo bezichtig je de historische binnenstad. Je gaat dolfijnen spotten In de Surinamerivier, je bezichtigt de oude plantages. Op Galibi zie je reusachtige zeeschildpadden eieren leggen. in Saint-Laurent bezoek je de beruchtste gevangenis van Frankrijk. In de amazone breng je een bezoek aan de Brownsberg en watervallen. Je maakt een boottocht over het stuwmeer. Je trekt de jungle in om kennis te maken met de bewoners van de jungle en hun cultuur. Je bezoekt Nickerie en Bigi Pan. Op Bigi Pan strijken jaarlijks miljoenen vogels neer waaronder de rode ibis. Bezoek aan de indrukwekkende Raleighvallen en beklimming van de 240 meter hoge Voltzberg in centraal Suriname.

Op vakantie naar Suriname!

Ontdek het kloppend hart van de Amazone!

 

De transfers zijn voornamelijk over de rivier per korjaal, uitgeholde boomstam met buitenboordmotor.