WORKSHOPS IN SURINAME

Op vakantie in Suriname bieden wij boeiende, avontuurlijke, leerrijke, sportieve en educatieve workshops, dagtripjes en meerdaagse tours aan. Een dagtrip kan bestaan uit een dagdeel of een hele dag en is zonder overnachting. De meerdaagse tours in Suriname, variërend van een tot vijf overnachtingen. Afhankelijk van de gekozen trip slaap je op een of meerdere locaties.

DAGTRIPS

Dagtrip kan bestaan uit een dagdeel van maximaal 4 uur of een hele dag tot in de avond. Sommige dagtrips kunnen ook als meerdaagse tour gemaakt worden.

MEERDAAGSE TOURS

Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden bieden wij meerdaagse tours aan. De meerdaagse tours inclusief overnachting zijn vanaf 2 tot 5 dagen.

WORKSHOPS

Leer en beleef met elkaar op een creatief, actieve en gezellige manier via ons aanbod aan workshops iets van de Surinaamse cultuur en natuur.

WORKSHOPS

Ons workshop aanbod is een uitermate effectieve en creatieve manier om je snel iets eigen te maken. Leren door doen! Door het samenwerken met andere deelnemers word je vaak extra geïnspireerd. De workshops zijn gezellig en leuk om aan deel te nemen.

Bekijk het aanbod van de diverse soorten workshops zoals creatieve workshops en kookworkshops,

Kookworkshop

Workshop kalebas bewerken 

Workshop houtsnijwerk

Workshop Barista en koffie

Chocolade workshop

Workshop Hoofddoek binden