ACTIVITEITEN IN SURINAME

Waar wordt iemand blij van? Wat maakt een dag zinvol? Welke activiteiten dragen daaraan bij? Leuk, uitdagend en origineel zijn maar een paar woorden die van toepassing zijn op het activiteitenaanbod van Exotische Reizen Suriname.

Ons activiteitenaanbod zorgt voor ontspanning, gezelligheid en je kunt op een leuke manier meer te weten komen over de Surinaamse geschiedenis, cultuur of natuur.

 

DAGTRIPS

Dagtrip kan bestaan uit een dagdeel van maximaal 4 uur of een hele dag tot in de avond. Sommige dagtrips kunnen ook als meerdaagse tour gemaakt worden.

MEERDAAGSE TOURS

Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden bieden wij meerdaagse tours aan. De meerdaagse tours inclusief overnachting zijn vanaf 2 tot 5 dagen.

WORKSHOPS

Leer en beleef met elkaar op een creatief, actieve en gezellige manier via ons aanbod aan workshops iets van de Surinaamse cultuur en natuur.

Bij Exotische Reizen Suriname weten we welke highligts van het land de moeite waard maken om te bezoeken. Een gevarieerd activiteitenaanbod is daarbij onmisbaar. Wij bieden boeiende, avontuurlijke, leerrijke, sportieve en educatieve workshops, dagtripjes en meerdaagse tours aan.