VAKANTIE NAAR SURINAME

Op vakantie naar Suriname?

Ben je op zoek naar een gevarieerde reis buiten de gebaande paden? Dan is Suriname een mooie en verrassende bestemming. Ons aanbod is geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en graag wat meer ziet van de  cultuur en natuur dan alleen de voorgekauwde reizen en bezienswaardigheden. Uiteraard in combinatie met het comfort van goed geregeld vervoer en accommodatie.

Bij de jungletours nemen wij je mee op een reis waarin de schoonheid van Suriname en haar unieke plekken op een natuurlijke wijze, zonder veel woorden, zichtbaar worden. Beleef de natuur en de stroomversnellingen op een van de indrukwekkende rivieren die de jungle doormidden splijt.

De transfers zijn voornamelijk over de rivier per korjaal, uitgeholde boomstam met buitenboordmotor, of per klein propellervliegtuig. Trektochten te voet kunnen, indien gewenst, een onderdeel van de tour vormen. Deze zijn “back tot basic”, veel natuur, primitief, in de openlucht slapen in hangmatten met klamboe en met een hoog gehalte aan avontuur.

Op vakantie naar Suriname!

Ontdek het kloppend hart van de Amazone!

 

De transfers zijn voornamelijk over de rivier per korjaal, uitgeholde boomstam met buitenboordmotor.