April 2015 zal ik niet snel vergeten. Mijn eerste bezoek aan Suriname. Wat een geweldige, afwisselende reis! Met de vierdaagse van Paramaribo als één van de hoogtepunten. Eén van de hoogtepunten, want de jungle in al haar pracht en kracht blijft toch een bijzondere ervaring. Een nachtelijke kaaimantocht, tevens bezoek aan een traditioneel dorp, waar we eer betoonden aan een overledene, hebben flinke indruk gemaakt. Dit was veel meer dan een toeristisch uitstapje. Ik ben ondergedompeld in de cultuur en natuur van Suriname met al mijn zintuigen en met elk vezel in mijn lijf. Deze unieke belevenis was er nooit geweest zonder Stephen Brug. Zijn netwerk, zijn kennis en zijn liefde voor het land zorgen ervoor dat je ervaringen opdoet die anders niet mogelijk zijn tijdens een georganiseerde reis. En tijdens de hele reis voel je je geborgen en veilig. Onvermoeibaar enthousiast en met een enorm vermogen tot improvisatie is hij een geweldige reisleider. Hij weet de weg.

Als je -al is het maar een beetje- avontuurlijk bent ingesteld, als je toch veilig en vertrouwd voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kennis wilt maken met Suriname dan moet je bij Exotische Reizen Suriname zijn. Suriname biedt veel meer dan ik in de reis van 14 dagen heb kunnen zien. Ik kom zeker terug om de andere schatten te ontdekken. Stephen, bedankt! Angelika Pelsink