Exotische Reizen Suriname

Begin het avontuur

Lees meer

Ik ben Stephen Brug,

jouw Suriname specialist!

“Mijn verantwoordelijkheid is om tijdens jouw vakantie in Suriname de benodigde voorwaarden te creëren zodat jouw vakantie een onvergetelijke ervaring en beleving wordt!”

Wie ben ik

Ik ben Stephen Brug, de stuwende motor achter Exotische Reizen Suriname. Ik ben geboren in Suriname en getogen in Nederland maar de Surinaamse tradities, gewoontes en gebruiken zijn mij met de paplepel ingegeven. Vanaf mijn tienerjaren verbleef ik jaarlijks gemiddeld twee maanden in Suriname en heb daar ook een paar jaar gewoond. Daardoor heb ik een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd. De grootste passie van mij is het binnenland, de jungle! De reusachtige bomen, de wilde dieren, exotische planten maar bovenal de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Indianen en Marrons maakte diepe indruk op mij.

Nog voor mijn studietijd en gedurende mijn werk als projectleider sport en beleidsadviseur sport merkte ik een steeds meer toenemende vraag en behoefte naar informatie over Suriname als vakantiebestemming. Regelmatig werd ik benaderd met vragen als; wat Suriname te bieden heeft, welke bijzonderheden het land heeft of als ik een opzetje voor een reisschema wilde maken.

Door deze toenemende vragen heb ik na 20 jaar ervaring, in verschillende (sport)functies, in 2006 besloten mijn enthousiasme, sociale betrokkenheid en Suriname expertise ten dienste te stellen voor mensen die op zoek zijn naar gedegen en betrouwbare informatie over rondreizen door Suriname. Zodoende is Exotische Reizen Suriname ontstaan.

 • Suriname heb ik in de loop der jaren leren kennen als mijn broekzak.
 • Begeleiden van mensen bij het maken van en plannen van een reis op maat is een passie voor mij.
 • Surinaamse passie en een Nederlandse punctualiteit! Afspraak is afspraak en tijd is tijd.

Ik streef ernaar om jou het beste van Suriname te geven door jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar dat kan ik nooit alleen doen. Daarom word ik in Suriname geassisteerd door een team van bevlogen, betrouwbare en gepassioneerde freelancers die ik in de loop der jaren persoonlijk heb geselecteerd. Zij zijn bekend met alle ins en outs van het land. Samen staan we sterk en spannen we ons in om jouw Suriname vakantie onvergetelijk te maken.

Missie

Heldere informatie over Suriname als vakantiebestemming is zeer beperkt en amper te vinden. Bij Exotische Reizen Suriname kun je je rechtstreeks en persoonlijk richten met al je vragen. Ik vind het belangrijk om direct antwoord te kunnen geven op allerlei praktische vragen die jij voor je Suriname vakantie zoekt.

Bij Exotische Reizen Suriname kun je het gehele jaar terecht, in tegenstelling tot bedrijven die slechts vijf dagen in Nederland zijn voor de vakantiebeurs. Dit maakt een gedegen keuze veel te lastig.

Als missie heb ik om, door middel van een persoonlijke aanpak, volledige informatie en voorlichting, met Exotische Reizen Suriname koploper te worden in het aanbieden van eerlijke en duurzame reizen op maat.

Exotische Reizen Suriname

Vanaf de allereerste tour in augustus 1991 tot nu is er niet meer achterom gekeken en 30 jaar later ben ik ongelooflijk trots dat Exotische Reizen Suriname wordt beschouwd als betrouwbare en veilige touroperator met specifieke kennis en informatie over Suriname.

Met jouw rondreis door Suriname laat ik je heel wat hoogtepunten van dit adembenemend land zien. Individueel of in groepsverband trek je van highlight naar highlight. Met de jungle als natuurlijke speeltuin stil ik graag jouw honger naar cultuur en avontuur. Door de jaren heen hebben wij een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd van contactpersonen tot transport en overnachtingsfaciliteiten.

De werkwijze voor een unieke rondreis verloopt via een “keukentafelgesprek”. Zo een gesprek is vooral oriënterend en informatief en dient voor het gezamenlijk samenstellen van jouw reis op maat. Zo wordt in eerste instantie veel verteld over Suriname als land, bevolking, cultuur, natuur, seizoenen, flora en fauna, highlight en nog wat ander aspecten. Daarnaast hoor ik graag wat de interesses, hobby’s en werkzaamheden van jou zijn. Het is mijn kracht dat al jouw speciale wensen geïntegreerd worden in jouw uiteindelijke Suriname vakantie.

Goed om te weten

 • Met Exotische Reizen Suriname ga je zorgeloos op vakantie.
 • Ik sta je persoonlijk te woord.
 • In Suriname moet je mensen kennen. Daarom heb ik daar een uitgebreid netwerk opgebouwd.
 • Ik ken twee landen op mijn duim, ik ken twee mentaliteiten op mijn duim, ik ken twee culturen op mijn duim, ik ken normen en waarden van twee landen op mijn duim en dat is Nederland en Suriname.
 • Mijn kracht is dat ik als geen ander de verbinding kan maken tussen jouw Nederlandse reiswens en wat Suriname te bieden heeft.
 • Ik ben jouw Suriname expert.

En dit vonden zij:

 • Deze vakantie was een van de beste die we ooit hebben gemaakt.
 • De personeelsvereniging van Rijkswaterstaat Utrecht hebben met 54 personen genoten van een geweldige Suriname vakantie.
 • Een reis om Suriname in je hart te sluiten
 • Werkelijk alles overtrof onze verwachtingen
 • Sdu Juridischeopleidingen & Events Den Haag. De advocaten en notarissen hebben tijdens hun studie week genoten van de perfect geregelde en goed georganiseerde excursies.
 • We gaan zeker nog een keer terug!
 • Een onvergetelijke ervaring!
 • Onze Suriname reis dreunt nog steeds door!

Reviews bekijken

Waar wacht je nog op?