Vorig jaar oktober 2017 hebben wij vanuit Sdu Opleidingen & Events voor het eerst voor advocaten en notarissen een studieweek georganiseerd naar Suriname. Overdag tot en met 14.00 uur volgden de deelnemers cursus. Exotische Reizen Suriname had tijdens deze week in de vrije tijd van de cursisten een leuk, interessant en gevarieerd programma ontwikkeld waarmee onze cursisten Paramaribo en Suriname konden leren kennen. Dit varieerde van een stadstoer Paramaribo tot en met een jungletour met overnachting in de jungle. Alles was perfect geregeld en goed georganiseerd. Iedereen heeft genoten van de verschillende activiteiten die Exotische Reizen Suriname voor ons speciaal voor deze week had samengesteld. Een greep uit de reacties van onze cursisten:

  •  “De excursies waren goed”
  • “De excursies waren zeer leuk”
  • “Uitstekend georganiseerd”
  • “Tijdens de excursies waren de gidsen prima. Wij hebben het als fijn ervaren dat we hier van te voren naar uit konden kijken en een en ander geregeld kon worden vooraf”

 Zelf ben ik mee geweest naar de suikerplantages en heb echt genoten van de historie en achtergrondinformatie van de plantages. Kortom, wij hebben een zeer goede en leuke ervaring met Exotische Reizen Suriname en zullen zeker weer met hun gaan samenwerken als we in 2019 weer een studieweek naar Paramaribo organiseren. 
Crescens Akkermans,
Senior congresmanager Sdu Opleidingen & Events