Beste Stephen,

Ik ben wel een beetje laat met mijn reactie, maar eerst wil ik jou bedanken voor de fantastische tijd in Suriname. De aanleiding voor deze reis was de deelname aan de avond 4dgse in Paramaribo. Het werd een geweldige ervaring! De prachtige kledij van de groepen, de muziek, de hartelijke sfeer onderling met de groep en niet te vergeten de liefdevolle verzorging tijdens de wandeling. Al dat maakte het voor mij een onvergetelijke belevenis.

In die korte tijd heb je ons zoveel verschillende aspecten van het land laten zien, ik heb volop genoten. Het was een vol programma, toch waren er genoeg momenten van rust en ontspanning. Lekker luieren aan de rivier bij Mandje en alle avonden met gezang en dans. De lange busritten werden door jou lekkere Surinaamse tussendoortjes verkort. Mijn indruk van Suriname: Een kleurrijk land in ontwikkeling, zowel in mensen met hun verschillende gewoontes met een prachtige natuur en niet te vergeten heeeeeerlijk klimaat. Het was leuk ff kennis te maken met je moeder, doe haar de groeten van mij. Nogmaals bedankt, ik heb een fijne vakantie gehad! Groeten, Henny van Roonwijk