Vooraf ken je niemand van de bemanning. Dan kom je aan op het bemanningscentrum vraagt snel wat rond wie geïnteresseerd is in een jungletour want je moet gaan briefen, en dan begint de vlucht. Pas bij aankomst in Paramaribo kon ik doorgeven met hoeveel personen wij waren en hoeveel dagen wij op tour wilden.

Subliem! Het werd een tweedaagse jungletour met zes crewleden. We hebben een spectaculaire boottocht gemaakt door wilde stroomversnellingen waarbij wij onderweg ons ogen uitkeken bij de dagelijkse bezigheden van de bosbewoners langs de rivier. Wat een geweldig avontuur. Een heuse oerwoudtracking gemaakt door de jungle en echt de Marron cultuur van dichtbij mogen beleven. Ik waande me gewoon in Afrika. 

Het nachtvaren onder de sterrenhemel zal ik nooit vergeten. De traditionele hutten waarin wij sliepen, direct aan de stroomversnelling,  waren netjes met zelfs douche en toilet gelukkig. Namens de Crew onze petjes af voor deze super goed georganiseerde reis en dat binnen zo een kort tijdsbestek. Ohja! Wij willen allemaal het recept hebben van die overheerlijke kip. Groetjes, Saskia (KLM Crew)