In December 2012 hebben we 3 weken vakantie gehad in Suriname. Na het vinden van een flyer van Exotische Reizen Suriname in hotel Torarica, hebben we contact met Stephen opgenomen. Hierna zijn we bij hem uitgenodigd om onze wensen te bespreken.

Na een dolfijnen & Kaaimannen tour waarbij de dolfijnen het helaas lieten afweten heeft Stephen ons geheel zonder kosten met een 2e dolfijnen tour mee laten gaan waar we alsnog de dolfijnen hebben mogen bewonderen! Gelukkig was het bij de eerste tour wel gelukt om de Kaaimannen te vinden en dit was een top ervaring! 

 Buiten deze tours hebben we ook bij Exotische Reizen Suriname de Jaw Jaw trip gepland, een aanrader om even te kunnen “snuffellen” aan het jungle leven. De lokale gids was een attractie op zich! De kennis van de jungle, maar ook zijn uitleg waren top.

Al met al hebben we enkele trips bij Stephen gepland, deze waren allemaal zeer succesvol en zeker scherp geprijsd! Mocht u een trip naar Suriname willen maken is het een aanrader een afspraak met Stephen te maken! Rogier P. Bakx (directeur)